Towel card

Towel card

Izrada i tisak plastičnih towel card kartica za ručnike hotela prema vašem ili našem dizajnu.

Pool ili towel kartice za goste koji koriste ručnik hotela za bazen ili plažu. Towel kartica goste hotela čini odgovornima za ručnike koje koriste. Na kartice se obično uz logotip hotela tiskaju informacije koje se odnose na gubitak ručnika.

Towel card kartice za ručnike su plastične kartice standardne dimenzije 86×54 mm, debljine 0.76 mm koje tiskamo na offset strojevima. Cijena izrade plastičnih kartica ovisi o količini kartica za izradu te vrsti personalizacije dok je vrijeme isporuke zbog kompleksnosti izrade do 3 tjedna.

Godinama izrađujemo kartice za niz hotela, spa i wellness salona, kampova, resora, … Tisak na naše kartice vrlo je dugotrajan i otporan na mehaničke i vremenske utjecaje što karticama daje mogućnost  da se ponovno koriste. 

Kako kartice za ručnike djeluju u vašem hotelu
Kada gost stigne i obavi check-in, uz ključ karticu za ulazak u svoju sobu prima i towel / pool karticu. Kada gostu treba ručnik za bazen, gost preda svoju towel karticu kako bi dobio veliki ručnik koji će koristiti na bazenu ili plaži. Nakon što vrati korišteni ručnik, gostu se vraća njegova towel kartica. Ukoliko gost izgubi ručnik, neće mu se vratiti njegova towel kartica te će mu se prilikom odjave iz hotela naplatiti određena naknadu za izgubljen ručnik.

Područja primjene towel / pool kartica
Spa, sauna, wellnes, hoteli, kampovi, resori, hotelska naselja

Dadaci uz plastične kartice
PVC meki etui ili kruti etui za plastične karticekopčevezice, akreditacije

Saznaj više
  • Cijena po komadu bez pdv-a: 0,00kn
  • Ukupno bez pdv-a (25%): 0,00kn
View Detail
Minimalna količina za narudžbu:
250 kartica
Rok isporuke:
2-3 tjedna

Pitanja i odgovori

Dizajn kartice pripremite u nekom od vektorskih programa (Adobe Illustrator ili CorelDraw). Fontove pretvorite u krivulje, a slike u 300dpi cmyk i napravite export u PDF format. Za pomoć pri izradi dizajna preuzmite naš pdf predložak.

Trebate dizajn za izradu Towel kartice?

Ukoliko nemate dizajn za Towel karticu, slobodno nas kontaktirajte. Naš dizajner izraditi će moderan prijedlog kartice za vaš smještaj.

Grafički dizajn

Dodatne opcije personalizacije kartice

Za narudžbu veće količine nudimo dodatne opcije tiska i personalizacije.

  • Pantone boje
  • srebro ili zlatotisak
  • potpisna traka
  • HiCO/LoCo staza, encoding
as2