Akreditacije sa vezicom

Plastificirane akreditacije

Prozirne plastificirane akreditacije u različitim dimenzijama

Plastificirane akreditacije koristimo pri identifikaciji i kontroli pristupa na bilo kakav događaj. Jednostrano ili obostrano printane akreditacije plastificiramo prozirnom krutom folijom te na njih bušimo otvor ili rupu za vezicu ili kopču. Akreditacije izrađujemo u dimenzijama: 6x9cm, 8x11cm i 11x15cm, a cijena izrade ovisi o količini za narudžbu.

Područja primjene akreditacija:
državne institucije, sportski klubovi, udruge, banke i financijske ustanove, osiguravajuća društva, tvrtke, zdravstvo, telekomunikacije, škole, knjižnice, turizam, zabavna industrija, supermarketi, trgovine, …

Godinama izrađujemo akreditacije za različite vrste događaja kao što su konferencije, sajmovi, koncerti, … Uvjerite se u kvalitetnu izradu, prihvatljivu cijenu i brz rok isporuke! Uz akreditacije odaberite kopče ili vezice u bojama dizajna akreditacije.

Saznaj više
  • Cijena po komadu bez pdv-a: 0,00kn
  • Ukupno bez pdv-a (25%): 0,00kn
View Detail
Minimalna količina za narudžbu:
10 komada
Rok isporuke:
ovisno o količini 2-5 radnih dana

Povezani proizvodi

Pitanja i odgovori

Dizajn pripremite u nekom od vektorskih programa (Adobe Illustrator ili CorelDraw). Fontove pretvorite u krivulje, a slike u 300dpi cmyk i napravite export u PDF format. Za pomoć pri izradi dizajna preuzmite naš pdf predložak.