Name Tag pločice

Name Tag pločice

Name Tag plastične pločice sa kopčom za identifikaciju zaposlenih

Name Tag pločice kvalitetno su rješenje za identifikaciju zaposlenih u velikim i malim tvrtkama. Name Tag je plastična kartica dimenzije 86x54mm i debljine 0.8mm. Za pločice u ponudi imamo četiri vrste kopči: US / EU kopče, kopča sa zihericom i magnetna kopča.

Sve kopče kvalitetne su izrade i sigurno “drže” Name Tag pločicu na odjeći. Naše plastične pločice dugotrajne su i otporne na mehaničke i vremenske utjecaje.

Područja primjene Name Tag pločica su državne institucije, sportski klubovi, udruge, banke i financijske ustanove, osiguravajuća društva, tvrtke, zdravstvo, telekomunikacije, škole, knjižnice, turizam, zabavna industrija, supermarketi, trgovine, …

Godinama izrađujemo identifikacijske pločice za niz velikih i malih tvrtki, ustanova, … Pogledajte naše slične proizvode za identifikaciju: ID kartice, kruti etui za ID kartice, etui za akreditacije.

Saznaj više
  • Cijena po komadu bez pdv-a: 0,00kn
  • Ukupno bez pdv-a (25%): 0,00kn
View Detail
Minimalna količina za narudžbu:
1 komad
Rok isporuke:
2-3 radna dana

Povezani proizvodi

Pitanja i odgovori

Dizajn pripremite u nekom od vektorskih programa (Adobe Illustrator ili CorelDraw). Fontove pretvorite u krivulje, a slike u 300dpi cmyk i napravite export u PDF format. Za pomoć pri izradi dizajna preuzmite naš pdf predložak.