Kartice vjernosti izrada

Kartice vjernosti

Kartice vjernosti ili Loyalty kartice za vaše najvjernije kupce.

Unaprijedite prodaju sa karticama vjernosti i omogućite vašim kupcima pogodnosti pri ponovnoj kupnji ili korištenju usluge.

Loyalty kartice su plastične kartice standardne dimenzije 86x54mm, debljine 0.76mm, offset tisak. Kartice su vrlo dugotrajne te otporne na mehaničke i vremenske utjecaje.

Kartice vjernosti možete naručiti sa omotom ili zaljepljene u pristupnicu. Pristupnica je letak u kojem se kupac informira o uvjetima i pogodnostima vašeg programa vjernosti. Upisom podataka i potpisom pristupnice, kupac uz pristupnicu prima svoju karticu vjernosti spremnu za korištenje.

Područja primjene kartice vjernosti
trgovine,, ljekarne, restorani, auto servisi, hoteli, saloni …

Saznaj više
?Kolor tisak na obje strane kartice
?Tisak internog barkoda (code 128, EAN13, ..) na svaku karticu, 1/0
  • Cijena po komadu bez pdv-a: 0,00kn
  • Ukupno bez pdv-a (25%): 0,00kn
View Detail
Minimalna količina za narudžbu:
500 komada
Rok isporuke:
do 3 tjedna

Kako pripremiti program vjernosti

3a

Informirajte se kod tvrtke koja održava vaša prodajna mjesta (blagajne) dali je moguća ugradnja programa za praćenje vjernosti kupaca putem bar koda na karticama.

4j

Pripremite uvjete programa vjernosti i odlučite kakve pogodnosti želite da kartica vjernosti pruža vašim kupcima (npr. prikupljanje ili trošenje bodova, popust kartica).

btj

Svaka loyalty kartica na sebi ima otisnut svoj unikatni interni barkod broj. Skeniranjem barkod-a sa kartice (barkod čitačem na blagajni), prikupljaju se ili se troše bodovi ili koristi popust na određeni period.

Povezani proizvodi

Pitanja i odgovori

Prema uputama tvrtke koja održava vaša prodajna mjesta / blagajne tiskamo vrstu barkoda koji je potreban za vaš software.
Svaka kartica ima svoj bar kod broj. Uobičajna je upotreba Code128 ili EAN13 barkoda.

Dizajn pripremite u nekom od vektorskih programa (Adobe Illustrator ili CorelDraw). Fontove pretvorite u krivulje, a slike u 300dpi cmyk i napravite export u PDF format. Za pomoć pri izradi dizajna preuzmite naš pdf predložak.

Omote i nosače kartica tiskamo na kartonu debljine 270gr. Predloške za izradu dizajna zatražite na info@lens.hr

Nemate dizajn kartice vjernosti?

Ukoliko trebate dizajn za tisak kartica vjernosti, slobodno nas kontaktirajte. Naš dizajner izraditi će moderan prijedlog kartice vašeg brenda.

Grafički dizajn

Dodatne opcije tiska na kartice

Za narudžbu veće količine nudimo dodatne opcije tiska i personalizacije.

  • Pantone boje
  • srebro ili zlatotisak
  • potpisna traka
  • HiCO/LoCo staza, encoding
as2