Kartice vjernosti za salon ljepote

Kartice vjernosti

Kartice vjernosti su odličan način da pokažete vašim kupcima da Vam je stalo do njih.

Sa karticom vjernosti vašeg brenda na jednostavan način možete unaprijediti prodaju i omogućiti vašim kupcima pogodnosti pri ponovnoj kupnji ili korištenju usluga.

Kartice vjernosti ili loyalty kartice su plastične kartice standardne dimenzije 86×54 mm, debljine 0.76 mm. Ovisno o vašem software-u za praćenje vjernosti kupaca, personalizirani elementi koje najčešće apliciramo na kartice su bar kod (code39, code128, EAN13) ili magnetna staza. Kako bi uvijek imali najpovoljniju cijenu izrade, plastične kartice tiskamo na offset strojevima. Cijena izrade kartica ovise uglavnom o količini, tipu omota i vrsti personalizacije dok je vrijeme isporuke zbog kompleksnosti izrade do 3 tjedna.

Loyalty kartice možete naručiti samostalno, sa omotom ili zalijepljene u pristupnicu. Pristupnica je A4 letak u kojem se kupac informira o uvjetima i pogodnostima vašeg programa vjernosti. Upisom podataka u pristupnicu i potpisom, kupac uz pristupnicu prima svoju karticu vjernosti spremnu za korištenje.

Godinama izrađujemo kartice vjernosti za niz trgovina, ljekarni, auto-moto servisa, salona, … Naše loyalty kartice vrlo su dugotrajne i otporne na mehaničke i vremenske utjecaje.

Područja primjene loyalty kartica
trgovine, ljekarne, restorani, auto-moto servisi, hoteli, saloni …

Saznaj više
?Kolor tisak na obje strane kartice
?Tisak internog barkoda (code 128, EAN13, ..) na svaku karticu, 1/0
  • Cijena po komadu bez pdv-a: 0,00kn
  • Ukupno bez pdv-a (25%): 0,00kn
View Detail
Minimalna količina za narudžbu:
250 / 500 komada
Rok isporuke:
do 3 tjedna

Kako pripremiti program vjernosti

Loyalty software

Informirajte se kod tvrtke koja održava vaša prodajna mjesta (blagajne) dali je moguća ugradnja programa za praćenje vjernosti kupaca putem bar koda na karticama.

Pristupnica za karticu vjernosti

Pripremite uvjete programa vjernosti i odlučite kakve pogodnosti želite da kartica vjernosti pruža vašim kupcima (npr. prikupljanje ili trošenje bodova, popust kartica).

Skeniranje koda sa kartice vjernosti

Svaka loyalty kartica na sebi ima otisnut svoj unikatni interni barkod broj. Skeniranjem barkod-a sa kartice (barkod čitačem na blagajni), prikupljaju se ili se troše bodovi ili koristi popust na određeni period.

Povezani proizvodi

Pitanja i odgovori

Prema uputama tvrtke koja održava vaša prodajna mjesta / blagajne tiskamo vrstu bar koda koji je potreban za vaš software.
Svaka kartica na sebi ima svoj bar kod sa brojem. Najčešći tipovi bar koda su Code39, Code128, EAN13.

Dizajn pripremite u nekom od vektorskih programa (Adobe Illustrator ili CorelDraw). Fontove pretvorite u krivulje, a slike u 300dpi cmyk i napravite export u PDF format. Za pomoć pri izradi dizajna preuzmite naš pdf predložak.

Omote i nosače kartica tiskamo na kartonu debljine 270gr. Predloške za izradu dizajna zatražite na info@lens.hr

Nemate dizajn kartice vjernosti?

Ukoliko trebate dizajn za tisak kartica vjernosti, slobodno nas kontaktirajte. Naš dizajner izraditi će moderan prijedlog kartice vašeg brenda.

Grafički dizajn

Dodatne opcije tiska na kartice

Za narudžbu veće količine nudimo dodatne opcije tiska i personalizacije.

  • Pantone boje
  • srebro ili zlatotisak
  • potpisna traka
  • HiCO/LoCo staza, encoding
as2