ID kartice izrada

ID kartice

Tisak plastičnih identifikacijskih ID kartica prema vašem ili našem dizajnu

Identifikacijske kartice najčešće koristimo pri identifikaciji i kontroli pristupa. Identifikacija putem ID kartice je sigurno i kvalitetno rješenje.

Kartica je dimenzije 86x54mm, debljine 0.76mm. Plastične ID kartice do 100 komada printamo na termotrasfer Fargo HD printerima dok veće količine tiskamo na offset stojevima. Cijena izrade ID kartica ovisi o raznim parametrima, najviše o količini i vrsti personalizacije.

Godinama izrađujemo ID kartice za niz velikih i malih tvrtki, ustanova, osiguravajućih kuća. Naše identifikacijske kartice vrlo su dugotrajne i otporne na mehaničke i vremenske utjecaje.

Saznaj više
  • Cijena po komadu bez pdv-a: 0,00kn
  • Ukupno bez pdv-a (25%): 0,00kn
View Detail
Minimalna količina za narudžbu:
5 kartica
Rok isporuke:
do 100 komada: 2-3 radna dana

Povezani proizvodi

Pitanja i odgovori

Podatke za personalizaciju  tj. varijabilni tisak pripremite u Excel tablici. Preuzmite predložak ID-perso.xls i uredite stupce prema vašim potrebama, snimite i pošaljite nam zajedno sa narudžbom

Dizajn za izradu ID kartice pripremite u nekom od vektorskih programa (Adobe Illustrator ili CorelDraw). Fontove pretvorite u krivulje, a slike u 300dpi cmyk i napravite export u PDF format. Za pomoć pri izradi dizajna preuzmite naš pdf predložak.