ID kartice izrada

ID kartice

Izrada plastične ID kartice prema vašem ili našem dizajnu!

Plastična identifikacijska kartica ili ID kartica sigurno je i kvalitetno rješenje za identifikaciju osoba ili kontrolu pristupa na određenu lokaciju.

Plastične identifikacijske kartice su standardne dimenzije 86×54 mm, debljine 0.78 mm te ih ovisno o naručenoj količini različito izrađujemo. Elementi koje najčešće tiskamo na plastičnu karticu su ime i prezime, položaj ili funkcija, fotografija, broj iskaznice, bar kod ili qR kod, itd… Sukladno našim GDPR uvjetima, sve podatke o osobama koje primimo za izradu ID kartica, nakon uspješne isporuke narudžbe brišemo iz našeg sustava.

Plastične kartice do 100 komada printamo na termotrasfer Fargo HD printerima dok veće količine tiskamo na offset strojevima. Vrijeme isporuke i cijena izrade kartica ovise uglavnom o količini i vrsti personalizacije.

Godinama izrađujemo ID kartice za tvrtke i trgovine, škole, fakultete, sveučilišta, bolnice, članske klubove, organizatore događaja. Naše plastične kartice vrlo su dugotrajne i otporne na mehaničke i vremenske utjecaje.

Imajte na umu da zadržavamo pravo odbiti izradu kartica za koje smatramo da je bilo koji oblik lažne isprave, službenih državnih dokumenata ili da se koristi za kriminalne radnje.

Dadaci za ID kartice
PVC meki etui ili kruti etui za ID kartice, kopčevezice, akreditacije

Saznaj više
  • Cijena po komadu bez pdv-a: 0,00kn
  • Ukupno bez pdv-a (25%): 0,00kn
View Detail
Minimalna količina za narudžbu:
5 kartica
Rok isporuke:
do 100 komada: 2-3 radna dana

Povezani proizvodi

Pitanja i odgovori

Podatke za personalizaciju  tj. varijabilni tisak pripremite u Excel tablici. Preuzmite predložak ID-perso.xls i uredite stupce prema vašim potrebama, snimite i pošaljite nam zajedno sa narudžbom

Dizajn za izradu ID kartice pripremite u nekom od vektorskih programa (Adobe Illustrator ili CorelDraw). Fontove pretvorite u krivulje, a slike u 300dpi cmyk i napravite export u PDF format. Za pomoć pri izradi dizajna preuzmite naš pdf predložak.