Poklon bon kartica

Darovne kartice

Darovne kartice sve su popularniji izbor za darivanje. Poklon kartice reklamiraju vaš brend, a njihovom upotrebom dugoročno povećavaju prodaju.

Kupnja darovne kartice je odličan način za promociju vašeg branda u kojoj se kupci vraćaju kroz poklanjanje. Odaberite proizvode i usluga koje će te nuditi putem poklon kartica – od odjeće, hrane i zabave do usluga.

Visoko kvalitetan tisak plastičnih poklon kartica, potpuno je prilagođen vašem poslovanju i vašim kupcima. Darovne kartice obično se povezuju sa POS sustavom skeniranjem barkoda sa kartice. Prije same izrade darovne kartice pomažemo pronaći odgovarajuće kodove koji odgovaraju vašem POS sustavu. Za veće narudžbe nudimo i izradu omota za darovnu kartice.

Darovna kartica je PVC kartica, dimenzije 86x54mm, debljine 0.76mm. Naše tiskane PVC kartice vrlo su dugotrajne i otporne na mehaničke i vremenske utjecaje. Cijena izrade poklon kartice ovisi o količini i vrsti personalizacije. Darovne kartice tiskamo na offset stojevima.

Saznaj više
?Kolor tisak na obje strane kartice
?Tisak internog barkoda (code 128, EAN13, ..) na svaku karticu, 1/0
  • Cijena po komadu bez pdv-a: 0,00kn
  • Ukupno bez pdv-a (25%): 0,00kn
View Detail
Minimalna količina za narudžbu:
500 komada
Rok isporuke:
do 3 tjedna

Povezani proizvodi

Pitanja i odgovori

Prema uputama tvrtke koja održava vaša prodajna mjesta / blagajne tiskamo vrstu barkoda koji je potreban za vaš software.
Svaka poklon kartica ima svoj bar kod broj. Uobičajna je upotreba Code128 ili EAN13 barkoda.

Dizajn kartice pripremite u nekom od vektorskih programa (Adobe Illustrator ili CorelDraw). Fontove pretvorite u krivulje, a slike u 300dpi cmyk i napravite export u PDF format. Za pomoć pri izradi dizajna preuzmite naš pdf predložak.

Omote i nosače kartica tiskamo na kartonu debljine 270gr. Predloške za izradu dizajna zatražite na info@lens.hr

Nemate dizajn darovne kartice?

Ukoliko trebate dizajn za tisak darovne kartice, slobodno nas kontaktirajte. Naš dizajner izraditi će moderan prijedlog kartice vašeg branda.

Grafički dizajn

Dodatne opcije personalizacije kartice

Za narudžbu veće količine nudimo dodatne opcije tiska i personalizacije.

  • Pantone boje
  • srebro ili zlatotisak
  • potpisna traka
  • HiCO/LoCo staza, encoding
as2