Članske iskaznice za udruge

Članske iskaznice

Članske iskaznice za članove vašeg kluba. Tisak prema vašem ili našem dizajnu!

Članske iskaznice služe nam pri identifikaciji ili kao dokaz o članstvu. Plastična članska iskaznica, članu daje osjećaj pripadnosti, a voditelju jednostavnu i sigurnu evidenciju članstva.

Članska iskaznica je PVC kartica, dimenzije 86x54mm, debljine 0.76mm. Naše tiskane PVC iskaznice vrlo su dugotrajne te otporne na mehaničke i vremenske utjecaje. Cijena izrade članskih iskaznica ovisi o količini i vrsti personalizacije. Količine do 100 članskih kartica printamo na termotrasfer Fargo HD printerima dok veće količine tiskamo na offset stojevima.

Područja primjene članskih iskaznica
sportski klubovi, fitness, teretane, udruge, političke stranke, učilišta i obrazovne ustanove, …

Što članska iskaznica pruža vašoj udruzi, klubu, savezu?
Jednostavnu evidenciju članstva i sigurnu identifikaciju članova.

Dadaci za članske iskaznice:
PVC etui za karticu, kartonski etui za plastične kartice, kruti etui za ID kartice, vezice za akreditacije

Saznaj više
  • Cijena po komadu bez pdv-a: 0,00kn
  • Ukupno bez pdv-a (25%): 0,00kn
View Detail
Minimalna količina za narudžbu:
5 iskaznica
Rok isporuke:
do 100 komada: 2-3 radna dana
iznad 100 komada: 2-3 tjedna

Povezani proizvodi

Pitanja i odgovori

Podatke za personalizaciju  tj. varijabilni tisak na članske iskaznice pripremite u Excel tablici. Preuzmite predložak ID-perso.xls i uredite stupce prema vašim potrebama, snimite i pošaljite nam zajedno sa narudžbom

Dizajn za članske iskaznice pripremite u nekom od vektorskih programa (Adobe Illustrator ili CorelDraw). Fontove pretvorite u krivulje, a slike u 300dpi cmyk i napravite export u PDF format. Za pomoć pri izradi dizajna preuzmite naš pdf predložak.

Primjer:
Naručili bi izradu 200 članskih iskaznica za ovu godinu no trenutno nemamo podatke za sve članove već samo za njih 55, dok bi podatke za ostale korisnike slali sukcesivno tj. prema potrebi?

Ovakav oblik izrade članskih iskaznica je moguć na način da se odmah otisne cijela količina (200 komada) te se naknodno prema potrebi dotiskuju članski podaci na kartice.

U obzir treba uzeti trošak dostave po svakoj narudžbi kojeg snosi naručitelj. Minimalna količina za sukcesivno izradu iskaznica je 20 komada .

Naš dizajn za članske iskaznice

Ukoliko nemate graf. pripremu ili dizajn za tisak na kartice, slobodno nas kontaktirajte. Naš dizajner oblikovati će moderan prijedlog članske iskaznice sukladno vizualnom identitetu vaše udruge ili kluba.

Grafički dizajn

Dodatne opcije personalizacije kartice

Za narudžbu veće količine nudimo dodatne opcije tiska i personalizacije.

  • Pantone boje
  • srebro ili zlatotisak
  • potpisna traka
  • HiCO/LoCo staza, encoding
as2