Članske iskaznice za sporske klubove

Članske iskaznice

Članske iskaznice za članove vašeg kluba prema vašem ili našem dizajnu!

Članske iskaznice sportskom klubu, udruzi ili savezu služe kao dokaz o članstvu te kao identifikacija prilikom ulaska u klub. Plastična iskaznica kluba, članu daje osjećaj pripadnosti, a voditelju jednostavnu i sigurnu evidenciju članstva.

Dimenzija članske iskaznice je standardna 86×54 mm, debljine 0.78 mm te ih ovisno o naručenoj količini različito tiskamo. Personalizirani elementi koje najčešće tiskamo na plastičnu iskaznicu su ime i prezime, fotografija člana, članski broj, vrijedi do datuma, itd… ili se na iskaznice dodaje poseban sloj po kojem se mogu pisati podaci o članu. Sukladno našim GDPR uvjetima, sve podatke o osobama koje zaprimimo za izradu članskih iskaznica, nakon uspješne isporuke narudžbe, brišemo iz našeg sustava.

Plastične kartice do 100 komada printamo na termotrasfer Fargo HD printerima dok veće količine tiskamo na offset strojevima. Vrijeme isporuke i cijena izrade članskih iskaznica ovise uglavnom o količini i vrsti tiska personalizacije. Godinama izrađujemo članske iskaznice za brojne sportske klubove, saveze i udruge. Naše plastične kartice vrlo su dugotrajne i otporne na mehaničke i vremenske utjecaje.

Područja primjene članskih iskaznica
sportski klubovi, auto-moto klubovi, fitness, teretane, studentske udruge, savezi, političke stranke, učilišta i obrazovne ustanove, …

Dadaci za članske iskaznice:
PVC meki etui za iskaznice, kartonski etui za plastične kartice, kruti etui za iskaznice, vezice za akreditacije

Saznaj više
  • Cijena po komadu bez pdv-a: 0,00kn
  • Ukupno bez pdv-a (25%): 0,00kn
View Detail
Minimalna količina za narudžbu:
5 iskaznica
Rok isporuke:
do 100 komada: 2-3 radna dana
iznad 100 komada: 2-3 tjedna

Povezani proizvodi

Pitanja i odgovori

Podatke za personalizaciju  tj. varijabilni tisak na članske iskaznice pripremite u Excel tablici. Preuzmite predložak ID-perso.xls i uredite stupce prema vašim potrebama, snimite i pošaljite nam zajedno sa narudžbom

Dizajn za članske iskaznice pripremite u nekom od vektorskih programa (Adobe Illustrator ili CorelDraw). Fontove pretvorite u krivulje, a slike u 300dpi cmyk i napravite export u PDF format. Za pomoć pri izradi dizajna preuzmite naš pdf predložak.

Primjer:
Naručili bi izradu 200 članskih iskaznica za ovu godinu no trenutno nemamo podatke za sve članove već samo za njih 55, dok bi podatke za ostale korisnike slali sukcesivno tj. prema potrebi?

Ovakav oblik izrade članskih iskaznica je moguć na način da se odmah otisne cijela količina (200 komada) te se naknodno prema potrebi dotiskuju članski podaci na kartice.

U obzir treba uzeti trošak dostave po svakoj narudžbi kojeg snosi naručitelj. Minimalna količina za sukcesivno izradu iskaznica je 20 komada .

Naš dizajn za članske iskaznice

Ukoliko nemate graf. pripremu ili dizajn za tisak na kartice, slobodno nas kontaktirajte. Naš dizajner oblikovati će moderan prijedlog članske iskaznice sukladno vizualnom identitetu vašeg kluba.

Grafički dizajn

Dodatne opcije personalizacije kartice

Za narudžbu veće količine nudimo dodatne opcije tiska i personalizacije.

  • Pantone boje
  • srebro ili zlatotisak
  • potpisna traka
  • HiCO/LoCo staza, encoding
as2